Mitä tehdä sisällä, kun sää ei salli ulkoilua?

Huonon sään yllättäessä ei tee mieli mennä ulos. Aina ei välttämättä keksi, mitä kaikkea sisätiloissa voisi tehdä. Sisällä ollessa voi kuitenkin keksiä hauskaakin puuhaa. Aina ei tarvitse rajoittaa tekemisiään vain ulkona olemiseen ja hyvään säähän. Kun löytää itselle juuri sen sopivan puuhan, aika kuluu nopeasti myös sisällä ollessa, eikä ulos edes kaipaa.

Helli itseäsi

Yksi asia, jonka me useasti kiireidemme lomassa unohdamme, on itsestään huolehtiminen. Mikä onkaan parempaa huonolla säällä kuin rentoutua omalla sohvalla ja samalla hoitaa itseään. Voit ottaa lattialle pienen sangon, jonne laitat hoitavaa öljyä. Tällöin jalat rentoutuvat ja pehmentyvät ihanasti. Voit myös lisätä kasvoillesi kasvonaamion ja ottaa rennosti. Tämän jälkeen kasvoille voi levittää kosteuttavan voiteen.

Yksi hyvä tapa rentoutua on jooga. Netti on pullollaan hyviä ohjeita joogaharjoituksille. Ota lattialla hyvä asento ja aloita rentoutuminen joogan parissa. Joogan jälkeen on mukava jatkaa rentoutumista hyvän elokuvan parissa. Ota itsellesi sohvalle pientä naposteltavaa ja pistä mieleisesi elokuva pyörimään. Näin aika kuluu kuin siivillä, kun on mukavaa tekemistä.

Toimintaa sadesäällä

Jos rentoutuminen ei ole sinun juttusi, voi silloin lähteä käymään salilla. Treenit hoituvat hyvin vaikka juoksumatolla. Jos ajatuksena on viettää aikaa yhdessä kavereiden kanssa, voi tällöin lähteä virtuaalipelihuoneeseen tai pakohuoneeseen. Niissä vierähtää tunti jos toinenkin. Myös nettikasinot tuovat mukavaa jännitystä elämään. Kolikkopelit ja pöytäpelit ovat vain muutaman klikkauksen päässä.

Urheiluhalleissa on erilaisia liikuntamahdollisuuksia, kuten vaikka tennis, sulkapallo ja sähly. Kerää mukaan mukava porukka ja lähde pelaamaan eri palloilulajeja. Usealta paikkakunnalta löytyy myös erilaisia kiipeilymahdollisuuksia. Elokuvissa käyminen taas ei ole toiminnallista, mutta sitäkään vaihtoehtoa ei kannata sulkea pois. Jos valikoima on vain sinua kiinnostava, suuntaa siis elokuvateatteriin nauttimaan rentouttavasta vapaa-ajasta.

Järjestele asioita

Aina tekemisen ei tarvitse olla niin erikoista, vaan joskus on vain hyvä vain pysähtyä. Myös rästiin jääneet työt on hyvä saada pois alta. Töitä voi suunnitella etukäteen, jos oma työ antaa sellaiseen mahdollisuuden. Jos varsinaisia työhommia ei ole, kannattaa huono päivä käyttää kodin siivoamiseen, kaappien järjestelemiseen ja kaikkiin muihin kotitöihin.